ShowBureau

By 3 oktober 2018 Geen categorie

Ik kan het eindelijk bekend maken, vanaf 1 september ben ik exclusief te boeken bij Showbureau! Op de achtergrond werken we al een paar maanden samen waardoor ik o.a. een te gekke zomertour heb gedaan met veel optredens in Salou, Lloret de Mar, Mallorca en Gran Canaria.
Ook hebben we samen de vorige single “Ferry de Roze Flamingo” met DJ Barry Fest gemaakt.

Na een aantal jaar alles zelf te hebben gedaan is dit een goed moment om samen te gaan werken met deze partij zodat ik me meer kan focussen op mijn optredens. Andere zaken, zoals mijn agenda zullen nu worden geregeld door DJ Maurice en zijn mensen van Showbureau.

De laatste jaren heeft hij ook een hoop gedaan voor o.a. Snollebollekes, Pascal Redeker en Marco Kraats dus voor mij is het een leuke partij om bij aan te sluiten.

Hopelijk gaan we nog veel leuke nieuwe hits maken en komen er een hoop nieuwe samenwerkingen uit!